Mindfulnesstraining

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/11/2018 - 20/12/2018
09:00 - 11:30

Locatie
Boerderij Landzicht

Categorieën


Mindfulness is een manier van leven. De mindfulness training geeft je zicht op deze mooie en gezonde zienswijze en biedt je oefeningen en handvatten hoe je die manier van leven toepast. Je leert dat je niet hoeft te vechten om van problemen af te komen. Je leert juist hoe je aanwezig kan blijven, zonder dat problemen je overspoelen. Als een krachtige stuurman weet jij in de golven je schip op koers te houden. Je ontwikkelt stuurmanskunst, draagkracht en zelfvertrouwen. Mindfulness nodigt je uit te kijken, luisteren en te voelen naar alles wat zich voordoet, zonder er iets in te veranderen. Juist door deze open houding kom je bij je hart. Wanneer je hart spreekt is er ruimte voor loslaten en transformatie.  Mindful aanwezig zijn is op een vriendelijke hartvolle manier aanwezig zijn en is onlosmakelijk verbonden met compassie.

In 9 bijeenkomsten ga je intensief aan de slag. Iedere week leer je nieuwe meditatievormen. Door de huiswerkopdrachten word je je bewust hoe je gewoonlijk met situaties omgaat, en leer je hoe je mindful met de situaties om kan gaan.  De training nodigt je uit om iedere dag met dit waardevolle en rijke gedachtegoed aan de slag te gaan.

Wanneer je vragen hebt of je wilt je aanmelden, dan nodig ik je uit voor een  kennismakingsgesprek. In dat gesprek kunnen jij en ik bespreken of de training je past. Stuur een bericht via het contactformulier of bel me op 023-5385675