Wat klanten zeggen over de mindfulness cursus

Ik kan veel beter omgaan met mijn problemen en ik heb meer rust gekregen sinds ik de cursus heb gedaan. Ik kan beter met mijn verdriet en boosheid omgaan.

Het werkelijke besef dat DIT MOMENT het enige moment is waar je invloed op hebt is een belangrijk leermoment geweest. Het loslaten van zorgen en angsten en de focus op NU, dat heeft me veel vertrouwen opgeleverd. Het werkt. De training viel samen met grote wijzigingen in mijn leven.  Fijn dat ik tegelijk de mindfulness heb kunnen beoefenen. Het heeft me teruggebracht bij mezelf, mijn kern. De verschillende meditaties gaven me wel inzicht, waardoor ik mijn eigen manier heb kunnen vinden. Een zeer waardevolle training.

De zitmeditatie en aandachtig zijn dagelijks is een verrijking in mijn leven en daar voel ik me uitermate prettig bij.

Liefdevolle en professionele begeleiding om mijn leven weer aangenaam en zinvol in te kunnen vullen.  Rustige en vriendelijke uitstraling en dat heeft een heel positief effect op mij gehad. Dank daarvoor! Ik zit weer op de goede weg.

Met mijn gedachten kan ik makkelijker omgaan. Ik blijf niet hangen in somberheid. Obstakels zullen blijven, maar ik kan er beter naar kijken en daardoor kan ik beter kiezen. Dat lukt niet dagelijks, maar het waren wel heel belangrijke leermomenten tijdens de cursus.

Ik heb meer rust gekregen , kan gedachten makkelijker loslaten en laat me minder beinvloeden door wat ik denk. Ik heb geleerd om dingen bewuster te beleven, meer tijd te nemen en daardoor rustiger te worden.

Dank je wel voor je deskundige, prettige en integere manier van begeleiden. Het was voor mij een vorm van thuiskomen.