Nieuw tuinpad naar de praktijk

Je loopt op een vriendelijke laan en je slaat  bij een schuur een bochtje om. Je staat nu op een tuinpad. Het is een nieuw tuinpad en het voert je naar de voordeur van de praktijk. Hier is het nieuwe onderkomen van mijn praktijk. Ik ontvang je graag in een mooie ruimte mét wachtkamer, toilet en een klein en erg handig keukenblokje. En met dus een mooi, nieuw tuinpad.

Zoektocht

Je komst naar de praktijk heeft te maken met je zoektocht naar je gezonde(re) zelf.  Eerder vond je de praktijk in gezondheidscentra. Nu heb ik mijn praktijk naar een rustige ruimte in een woonwijk  verplaatst.  Mijn klanten lopen via een vriendelijk tuinpad naar de ingang van de praktijk. Langs het tuinpad staat een vijg uitbundig te groeien en zijn vruchten te dragen. Klimrozen verspreiden een zachte rozengeur en onvermoede dahlia’s laten hun stralend rode bloemen zien.

Mooi paadje

Dit tuinpaadje is een mooie oprit naar mijn werk, mindfulnesstrainingen verzorgen, individuele mindfulness begeleiding geven, en mensen begeleiding bij adem- en stemproblemen.

Bij de mindfulnesstrainingen leer je je zintuigen open te stellen.  Daarom word je bewuster  van je lichaam en je omgeving.  Heel belangrijk is het leren waarnemen  met een vriendelijke aandacht, en daarmee kijk je ook vriendelijk naar jezelf. Kijk je weleens vriendelijk naar jezelf. De begeleiding gaat over bewustzijn en de ontwikkeling daarvan, zowel lichaamsbewustzijn als geestelijk bewustzijn. Ik werk vanuit de visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar voortdurend beïnvloeden. Wanneer je die verbinding en wederzijdse beïnvloeding ziet, dan ben jij aan het stuur. Je hoeft niet langer overgeleverd te zijn gepieker en automatisch gedrag.

De begeleiding van adem- en stemproblemen leert je hoe belangrijk adem is voor je stem, hoe een stem met meer resonantie een groter bereik heeft, hoe je je stem optimaal kan gebruiken. en wat een goede stemhygiene is.

Een volgende stap op weg

Is het dé weg naar je gezonde zelf? Dat is aan jou, om te ervaren of deze begeleiding je verder brengt op jouw weg naar je gezonde zelf.  Loop rustig het tuinpaadje op. Je kan in een gesprek met mij onderzoeken of mijn begeleiding wat voor je is. Je bent van harte welkom.