Kosten, tijden en locatie

De begeleiding kan plaatsvinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag in de praktijkruimte aan de Fresiastraat 14 te Santpoort-Noord.
De begeleidingen kunnen aan huis plaats vinden wanneer u daarvoor een indicatie van de arts hebt en de begeleiding vergoed wordt door de zorgverzekeraar.

Bij een coachtraject kan de begeleiding op locatie plaatsvinden.

Voor een begeleidingstraject zonder verwijzing van een arts of specialist hanteer ik  de volgende tarieven:

Bij een individuele begeleiding die in de praktijk plaats vindt, hanteer ik het NzA tarief: € 40,00 per 30 minuten. BTW is hier niet van toepassing.

Wanneer het een coaching op locatie betreft, hanteer ik een gemiddeld coachtarief: € 60,00 per 30 minuten. Afhankelijk van de inhoud van de begeleiding is BTW wel of niet van toepassing.

Met alle zorgverzekeraars heb ik een overeenkomst.
De kosten voor de logopedische begeleiding worden door de zorgverzekeraar vergoed wanneer er een verwijzing is van een arts of een specialist. De tarieven zijn per zorgverzekeraar verschillend.

Eigen risico
Voor verzekerden van 18 jaar en ouder geldt in de basisverzekering een verplicht eigen risico. Dit verplicht eigen risico wordt ook gehanteerd  voor de logopedische begeleiding.

Wanneer u de gemaakte afspraak niet tijdig wordt afgezegd (24 uur voorafgaand aan de behandeling), wordt het verzuimtarief toegepast. Dit is 75% van het geldende tarief.  Het verzuimtarief wordt niet door de zorgverzekeraar vergoedt. U betaalt het zelf.
Wanneer u helemaal niet afzegt en u komt niet op de afspraak, wordt het volledige behandeltarief  aan u doorberekend. De zorgverzekeraar vergoedt deze nota niet.